Revizie generală pentru Casa Comunității


In ultima perioada, Casa Comunitatii si Casa Parohiala din localitatea noastra au intrat in „revizie generala”.

Casa comunitatii „Sfantul Ioan” a fost construita in perioada 1997-1998 din fonduri externe si interne si mai ales cu sprijinul comunitatii. Ea cuprinde la parter o sala de festivitati + bucatarie, iar la etaj 3 camere + 2 bai. Una din camere este folosita in permanenta ca dispensar iar celalalte doua, de-a lungul timpului au avut diferite utilitati ca de ex.: sediu Actiunea Catolica, camere de oaspeti, s. a.

Luna trecuta, pr. paroh a demarat o serie de imbunatatiri casei comunitatii, cum ar fi racordarea la reteaua de gaze naturale, dotarea cu o centrala termica, urmand a se gasi o solutie pentru aprovizionarea cu apa menajera, prezenta retea de apa fiind ineficienta.

Casa comunitatii, care pana in prezent era folosita doar pentru nunti isi va gasi pe viitor o mai mare utilitate. In sala de festivitati se va construi o scena dotata cu sonorizare si diferite accesorii pentru spectacole si serbari. Aici va fi locul unde se vor organiza cateheze si diferite activitati cu copiii, tinerii si chiar familiile. Camerele de la etaj vor fi mobilate si folosite in interesul comunitatii. Vor fi dotate de asemenea cu calculatoare.

Be the first to comment on "Revizie generală pentru Casa Comunității"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*