Crăciun in Cireșoaia 2010


A sosit sărbătoarea mult dorită de către toți oamenii din Cireșoaia și anume Crăciunul! Ne-am  strâns toți membrii Actiunii Catolice ajutați și de alți tineri din parohie pentru a orna atât exteriorul cât și interiorul  Bisericii. Totul a iesit conform  asteptărilor noastre.

In seara de ajun părintele paroh a primit mulți colindători care au vestit prin colindul lor vestea Nasterii Domnului nostru  Isus Cristos. Liturghia din noaptea Crăciunului a fost foarte frumoasă deoarece Corul Bisericii  a surprins toată lumea prin vocile lor extraordinare. De asemenea părintele paroh Marian Dascălu s-a străduit să celebreze cât mai frumos Liturghia.

Liturghia din ziua Crăciunului a fost de asemenea foarte frumoasă urmând ca la sfârșitul  acesteia  tinerii și corul să-l colinde pe părintele paroh. Parintele a fost ca de obicei foarte darnic și a servit tinerii cu un păhărel de vin și o felie bună de cozonac. Tot tinerii, impreună cu copiii au organizat in a doua zi de Crăciun o scenetă având in cenrtu Nasterea Lui  Isus Cristos și un moment artistic aplaudat de o sală plina.

Sărbătorile de Crăciun s-au incheiat cu vizionarea filmului „Nasterea Lui Isus” difuzat in casa tineretului.
Ii mulțumim părintelui paroh pentru că a făcut ca această sărbătoare să fie una de neuitat. Chiar dacă a trecut foarte repede  ne-a rămas întipărită in suflet deoarece a fost primul Crăciun alături de el.

2010 a fost un an plin de bucurii și împliniri dar sperăm ca anul 2011 să-l intreacă în realizări și împliniri!

Andreea Ababei si Alexandra Scurtu

Be the first to comment on "Crăciun in Cireșoaia 2010"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*