Curățenia de primăvară 2023


Astăzi, 29 aprilie 2023, am fost voluntari la Curăţenia de Primăvară 2023, a fost o zi cu soare și cu bucurie să constatăm că totuși după 8 ani de perseverență în a continua acest proces de educație ecologică vedem rezultate…mult mai puține gunoaie… cu câteva zone excepții… sper că acesta este, pe lângă implicarea autorităților locale, și rezultatul acțiunilor și deciziilor celor care de-a lungul anilor au participat sau ne-au văzut și incurajat.

Mulțumesc voluntarilor inimoși…. voi ne inspirați să continuăm și sperăm ca noi să vă inspirăm să fiți entuziaști și să vă implicați în viața și bunăstarea comunității.

Mulțumim Prietenii Slănicului, Primaria Slanic-Moldova, Salvamont Bacau… Mulțumiri voluntarilor care sunt alături de noi de la început Cosmin Moraru, Paul Bertalan, Alex Catană și celor care s-au alăturat pe parcurs, Alexandra Scurtu, Laurențiu Ghinea, Claudiu Miron și mulți alții …mulțumiri părintelui paroh Ștefan Ciubotaru care nu s-a sfiit să ne sprijine dar nici să se bage în râu după gunoaie.

Mulțumim tuturor.
Ne vedem la anul!

Mihaela Elena Anton