Campus de Vară – „Povestea Micului Prinț”


Campusul este cel mai așteptat moment din timpul anului de către copiii din Cireșoaia. Această bucurie a fost oferită de părintele paroh, Dascălu Marian, care împreună cu cei 30 de animatori români si 6 animatori voluntari din Italia au organizat in perioada 5 – 16 august două săptămâni de neuitat.

Animatorii au beneficiat de o săptămână de formare și de pregătire proximă a campusului. Formarea a fost susținută de animatorii salezieni din Italia, provincia Rivoli. Cand totul era pregătit s-a demarat “bucuria campusului”. Tema campusului a fost „Povestea Micului Print”.

Momentele formative, jocurile si nu in ultimul rând rugăciunea de dimineată și de incheiere a zilei, s-au rotit in jurul acestei povesti atât de bogată in invataminte pentru cei mici și pentru cei mari. Laboratoarele de după amiază, quilling, creativitate, brațari, pictura pe fata, scoobydo, volei, fotbal, auantrenat copiii in realizarea unor lucrari minunate si in castigarea de noi abilitati si competente.

Un moment important al zilei a fost si prânzul, oferit de părintele paroh și pregătit de câteva mamici generoase din comunitatea noastră cărora le multumim din inima.

La acest minunat campus au participat circa 200 de copii si 30 de animatori. Multumim si SurorilorProvidentei care au fost mereu prezente in toate momentele zilei.

Multumim parintelui paroh si tuturor binefacatorilor nostri si …abia așteptam următorul campus!!!

Be the first to comment on "Campus de Vară – „Povestea Micului Prinț”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*