Campus în Cireșoaia 2010 – Povestea lui Kung-Fu Panda


Nu stiu la voi cum e, dar la mine momentele frumoase trec repede si se uita greu…
La fel a fost si cu cele 10 zile de campus, petrecute in Ciresoaia intre 2 si 10 august. Au fost clipe pe care toti le-am asteptat cu sufletul la gura; zile in care fiecare a dat ce a fost mai bun din el. Momente in care am lucrat si ne-am simtit bine alaturi de prieteni, in care ne-am putut face altii noi, in care am trecut peste neintelegeri si in care am avut ocazia de a invata sa fim prieteni adevarati, comunicativi si iertatori.
Personal, pot spune ca m-am simtit ca intr-o familie.
Acum, sa va mai aduc la cunostinta cate ceva din minunatul campus.
Au participat un numar foarte mare de persoane, printre care au fost: animatorii, in numar de 30, copiii, in numar de 196, care au fost impartiti pe 8 clase, si 15 bucatarese care ne-au pregatit pranzul in fiecare zi.
Pentru ca totul sa iasa bine, a fost nevoie si de un program stabilit in cele mai mici detalii, cu mult timp inainte, de catre animatori. Astfel, dimineata, intalnirea animatorilor-care era si este mereu foarte importanta-, primitea copiilor care avea loc la ora 9:00, Sf. Liturghie, pana la ora 10.00, primirea cornului, teatrul, momentul formativ, jocuri, pranzul, timpul liber, laboratoarele, din nou jocuri, rugaciunea, inghetata finala si desigur, dupa terminarea zilei de campus a copiilor, incheiam si noi animatorii cu “verifica “, adica evaluarea zilei.
Zambete, discutii, lucrul in echipa, prietenie, sacrificii, incredere, altruism, rabdare… Iubire!
Acest campus a fost si va ramane unul de neuitat.  Lauda si multumiri Domnului!

Georgiana Birtea

Be the first to comment on "Campus în Cireșoaia 2010 – Povestea lui Kung-Fu Panda"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*