VIDEO: Concert Harmonia Christi din Timișoara în biserica din Cireșoaia


Marți, 30 aprilie 2024, de la ora 20:00, în biserica „Sf. Ana” din Cireșoaia a avut loc un concert vocal instrumental susținut de corul și orchestra Harmonia Christi, dirijor și coordonator Iustin Călin, invitată specială soprana Maria Miler.

Publicul s-a bucurat de piese Worship și Gospel cântate în mai multe limbi, dar și de arii de operă.

O cronică a turneului Harmonia Christi în zona Moldovei puteți citi AICI.

Fragment:

Cel de-al treilea concert a fost susținut acasă la Maria Miler, în Biserica Catolică din Cireșoaia. Aici, emoțiile sopranei le-au întrecut pe cele ale noastre, aceasta cântând pentru comunitatea în care a crescut și care a răsplătit-o atât pe ea, cât și pe noi cu aplauze puternice. Și de această dată biserica a fost plină de oameni care și-au arătat încântarea față de întregul concert prin zâmbete, aplauze și cântec, iar pentru a le transmite bucuria pe care ne-au provocat-o, am ales să încheiem spectacolul cu „Brindisi” din opera „Traviata”, cântând piesa pentru a doua oară în acea seară.

Înainte de toate aceste concerte, emoțiile au fost mari pentru că nimeni nu putea să anticipeze reacția publicului. Cu toate acestea, „orice formă de scepticism pe care o aveam în privința oamenilor a fost învinsă de iubirea pe care ei ne-au transmis-o. Sau ridicat în picioare, unii au plâns și s-au bucurat, alții au zâmbit. Mă uitam la ei și erau efectiv cuprinși de emoția cântecelor noastre și sunt convins că am atins pe deplin sufletele tuturor”, a spus Iustin.