Se alege „Gospodarul anului 2020”


Cele mai frumoase 12 gospodării din orașul stațiune Slănic Moldova vor fi premiate la finalul concursului „Gospodarul anului 2020”. Cele 12 premii deja pregătite în acest sens vor fi distribuite câte patru în fiecare cartier al orașului.
Rezultatul final obținut prin votul online va fi validat de o comisie formată din reprezentanți ai Primăriei Slănic Moldova, ai bisericilor, ai școlilor și ai ONG-urile din localitate.
 
Înscrierea în concurs se poate face până pe 31 mai, după care în perioada 1-12 iunie fotografiile gospodăriilor vor fi postate pe pagina de Facebook a Primăriei Slănic Moldova, unde vor putea fi votate online.
 
Pentru a participa la acest concurs este necesară completarea unui formular de înscriere, care poate fi luat de la Primărie, la care trebuie atașată o fotografie a gospodăriei, nemodificată prin programe de editare, transmisă pe suport electronic (e-mail: primaria@primariaslanicmoldova.ro), pe Messenger, pe CD/DVD sau pe orice unitate de stocare electronică, pe care trebuie specificate numele proprietarului și adresa gospodăriei.
 
Fotografiile înscrise în concurs trebuie inscripționate cu un număr unic de concurs și vor fi postate pe pagina de Facebook a Primăriei Slănic Moldova, unde vor fi votate și de publicul care le poate vedea. Pentru votul online se va lua în considerare orice cont valid de Facebook, indiferent de domiciliul votantului. Fotografiile de concurs pot fi postate sau distribuite ori promovate prin orice mijloace, dar voturile se vor număra doar de pe pagina Primăriei.
 
Rezultatele votului online, care va conta 50% în punctajul final, la care se adaugă notele comisiei concursului se va face public vineri, 14 iunie.

„Organizăm acest concurs – spune primarul Gheorghe Baciu -pentru a aprecia cum se cuvine hărnicia și bunul gust al gospodarilor slăniceni, precum și pentru a încuraja implicarea cetățenilor pentru o localitate curată și frumoasă”.

Petru Done