Acțiunea Catolică – Bucuria de a fi împreună


”Zilele Acțiunii Catolice” este proiectul național la care toate asociațiile membre ale Acțiunii Catolice din România sunt invitate să participe și să promoveze la nivel local diferite inițiative care să ajute în trăirea credinței  și la creșterea asociației.

Cu acest prilej, tinerii din Acțiunea Catolica din comunitatea noastră au organizat zilele trecute o după-amiază de sărbătoare pentru copiii de la Centrul ”Sf. Luigi Scrosoppi”.

La început au fost propuse copiilor câteva dansuri de la campus pe care le-au dansat cu mare bucurie retrăind parcă atmosfera acelor zile frumoase de vară.

Tinerii au organizat și diferite jocuri de competiție  la care copiii au participat cu mare entuziasm  așteptând cu nerăbdare premiul pentru echipa câștigătoare.

Prin jocuri și dansuri tinerii din Acțiunea Catolică au vrut să comunice copiilor bucuria de a sta împreună și de a trăi prietenia  care este o perlă atât de  prețioasă pentru orice om.  Ne bucurăm de aceste momente care ne oferă ocazia de a crește împreună ca și grup și în același timp, de a oferi altora un zâmbet, o mică atenție!

A.B.

Be the first to comment on "Acțiunea Catolică – Bucuria de a fi împreună"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*