Întâlnire pe tema violenței domestice


Congregaţia „Surorilor Providenţei” din Cireșoaia a organizat în data de 14 februarie 2016 în Căminul Cultural din localitate o întâlnire de sensibilizare a publicului larg în cadrul Campaniei „Violența domestică factor important de excluziune și marginalizare socială”.

P1000027

La eveniment au participat în jur de 40 de persoane care și-au manifestat dorința de a cunoaște și preveni efectele acestui sindrom social, prezent și în comunitatea noastră. Conferința a fost susținută de sora Elisabeta de la „Centrul pentru servicii sociale Sf. Luigi Scrosoppi Cireșoaia” și de doamna Ioana Bucioacă, coordonator al proiectului „STOP violenței domestice – START IUBIRII și RESPECTULUI”.
S-au înscris la cuvânt doamna directoare a Școlii Gimnaziale Slănic Moldova, Daniela Mititelu, părintele paroh Marian Dascălu și reprezentanți ai Poliției de Proximitate Slănic Moldova. De asemenea și-au exprimat opiniile și persoane din public.

Proiectul „STOP violenței domestice – START IUBIRII și RESPECTULUI” a venit ca o necesitate în localitatea noastră, având în vedere faptul că numărul familiilor unde există violență domestică este în creștere.

Be the first to comment on "Întâlnire pe tema violenței domestice"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*