Adeziune la Acțiunea Catolică 2011 Ciresoaia


,,In slujba Bisericii pentru binele lumii”

Plini de credința în Cristos și cu dorința de dăruire, duminică 4 decembrie 2011 un grup de tineri din parohia Cireșoaia ne-am afirmat dorința de angajare ca laici pe drumul sfințeniei prin implicarea in Biserică și in societate.

Dupa un an in care am fost simpatizanți ai Acțiunii Catolice, anul acesta am dorit să continuăm această misiune și de aceea am răspuns pozitiv chemării lui Cristos și a Bisericii de a fi membrii ai Acțiunii Catolice.

In acest gest ne-am declarat disponibilitatea noastră față de ceilalți și parcurgerea cu fidelitate a etapelor anului asociativ in curs. Plini de recunoștință, cu angajare reînnoită voim ca prin aceasta să facem să crească darul de a fi in biserică laici responsabili in cadrul Actiunii Catolice.

Ne-a bucurat nespus de mult că declararea disponibilității noastre a avut loc in cadrul unei celebrări euharistice, unde am fost înconjurați de creștinii din comunitatea noastră care au participat intr-un număr destul de mare, fapt ce ne incurajează și ne dă un avânt in misiunea noastră.

Ii mulțumim părintelui paroh Marian Dascălu că este mereu prezent in mijlocul nostru, că ne indrumă și că are răbdare cu noi. Insă să nu o uitam nici pe sora Lidia care ne oferă ajutor necondiționat și este mereu prezentă in mijlocul nostru iar pentru asta ii mulțumim și nu in ultimul rând ii mulțumim și doamnei prof. Daniela care de asemenea este alături de noi și ne susține.

Am ales așadar impreună cu cei care trăiesc in alte parohii, aceiasi persoana: CRISTOS și aceeași comunitate: BISERICA.

Vrem să slujim Bisericii, colaborând cu păstorii ei, in unitate cu ceilalți.
Ii cerem lui Dumnezeu să ne intărească hotărârea și să ne ajute să fim mereu sare și lumină pentru cei din jurul nostru.
Sperăm ca prin activitățile noastre să trezim in ceilalți tineri ai comunității noastre interes și dorința de a ni se alătura, pentru ca după cum spunea Fericitul Ioan Paul  al II-lea:
„Tu poți face Acțiunea Catolică mai vie, mai puternică, mai frumoasă!”
Stefana Mesterca

Be the first to comment on "Adeziune la Acțiunea Catolică 2011 Ciresoaia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*