O faptă bună în Advent


“Trebuie ca El sa crească iar eu să mă micşorez”.
“Să te faci copil” în faţa lui Dumnezeu este condiţia pentru a intra acolo unde dorim: în Împărăţie, dar, pentru aceasta trebuie să te smereşti, să te faci mic, ba mai mult: “trebuie să te naşti de sus” pentru a deveni copilul lui Isus, aşa cum El, venind pe pământ, a devenit membru al acestui popor.

Cum venirea lui pe pământ a fost pregătită timp de secole de Dumnezeu, aşa şi noi, copiii din Cireşoaia, ne-am unit împreună cu cateheţii pentru a face un mic pas în acest timp al Adventului aducând un zâmbet pe faţa unor bătrâni ai parohiei noastre. Renunţând la nişte bănuţi pe care mama, poate ni i-a dat pentru mâncare, cu bucurie, am putut oferi bătrânilor o mică atenţie. Ne-am adunat în Biserică, unde impreună cu părintele paroh Marian Dascalu, l-am salutat pe Isus şi colindând am plecat spre casele lor pentru a le aduce vestea cea bună. Fericiţi, în pragul uşii, ascultând colindul, bătrânii ne-au mulţumit că nu i-am uitat, ba chiar unii plângeau de fericire. Este atât de minunat să poţi face bine şi să ştii că acel om e fericit că tu l-ai ajutat.

Zâmbeşte pentru că Isus te vrea cât mai aproape de El, pentru că inima ta e cu adevărat darnică de iubire şi este capabilă de a primi şi de a oferi şi altora…El vă aşteaptă şi vă vrea prietenii săi.

Blaga Nicoleta

 

Be the first to comment on "O faptă bună în Advent"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*