Mir la Slanic Moldova


Duminica, 20 iulie. Slanicul e gatit de sarbatoare. PS Aurel Perca va administra Sfantul Sacrament al Mirului tinerilor din localitate. In pas cu acest eveniment este si vremea, un soare calduros scaldand statiunea cu razele sale binecuvantate.
Sfanta Liturghie a inceput la ora 10:30 si a fost prezidata de PS Aurel Perca. Alaturi de Sfintia Sa, numerosi preoti printre care pr. Paulet Iosif, pr. Petru Besleaga, pr. paroh Francisc Cazanel precum si primarul orasului, dl. ing. Mircea Ionel. De asemenea in Biserica am recunoscut multi ciresoaieni care au venit la vecinii lor in pelerinaj. In timpul predicii, ca un adevarat pastor, episcopul i-a examinat pe cei ce aveau sa primeasca Sfantul Sacrament. Putem spune ca testul a fost trecut cu brio, tinerii raspunzand in cor la toate intrebarile. „Veti incepe o noua viata astazi primind acest Sfant Sacrament. Trebuie sa constientizati acest lucru pentru ca acest nou drum pe care mergeti este plin de surprize. Sa nu-l dezamagiti pe Isus”, a incheiat
Sfintia Sa.
Printre „proaspetii miruiti” s-a numarat si o „fosta” ortodoxa, Oana Sandru, care de curand s-a casatorit cu un catolic trecand la aceasta religie. Pentru ea si pentru toti ceilalti aceasta zi a reprezentat un punct de cotitura… inceputul unei noi vieti in spiritul Invatatorului nostru, Isus Cristos.

Be the first to comment on "Mir la Slanic Moldova"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*