Accident in Ciresoaia: un motociclist a lovit un biciclist și a fugit de la locul faptei


Un bărbat de 36 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore după ce poliţiştii au stabilit că acesta, în timp ce conducea o motocicletă, a fost implicat într-un eveniment rutier cu victimă şi a părăsit locul producerii accidentului.

Locul accidentului.

Locul accidentului.

La data de 6 septembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Cireşoaia, din localitatea Slănic Moldova s-a produs un accident rutier, cu victimă.

Din cercetările efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că un bărbat de 72 de ani, care se deplasa pe bicicletă în localitatea Slănic Moldova, a schimbat direcţia de mers fără să se asigure, moment în care a fost acroşat de o motocicletă, care se deplasa pe acelaşi sens de mers.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul motocicletei a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Biciclistul a fost transportat la Spitalul Oneşti pentru îngrijiri medicale şi a rămas internat.

În urma investigaţiilor efectuate, la data de 7 septembrie a.c., poliţiştii au identificat un bărbat de 36 de ani, din Bacău, despre care s-a stabilit că a condus, la momentul producerii accidentului rutier, motocicleta implicate în eveniment.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 8 septembrie a.c., s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă a bărbatului de 36 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Oneşti, cu propunere de arestare preventivă.

Poliția Română desfăşoară, în parteneriat cu Asociația Free Riders, în municipiul București și în județele Bacău, Argeş, Constanţa, Sibiu şi Vâlcea, Campania ,,Motocicliștii există în trafic”

În cadrul acestei campanii, polițiștii au desfăşurat acțiuni în trafic pentru conștientizarea șoferilor că pe stradă circulă și motocicliști, cărora trebuie să le acorde mai multă atenție, dar și pentru informarea motocicliștilor pentru adoptarea unei conduite rutiere preventive.

 

Be the first to comment on "Accident in Ciresoaia: un motociclist a lovit un biciclist și a fugit de la locul faptei"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*