Ziua copiilor, ziua bucuriei


Luni, 1 iunie, ziua copilului. Copiii de la centrul  Sf. Luigi Scrosoppi au avut o zi minunată dedicată lor.  Câţiva tineri voluntari, care şi în timpul anului au fost alături de copii însoţindu-i  în drumul lor de pregătire şcolară,  au animat jocurile  şi dansurile făcând astfel această zi plină de bucurie şi veselie.

centruPrezenţa părintelui paroh, Dascălu Marian,  în mijlocul nostru  a completat această bucurie. Pe parcursul anului şcolar părintele a oferit copiilor posibilitatea de a învăţa să cânte la chitară, ocazie bună pentru a pune în practică talentul lor artistic. Pentru acest lucru şi pentru toată grija şi însoţirea spirituală îi mulţumim din suflet părintelui Marian.

O mulţumire deosebită îndreptăm către doamnele care cu multă răbdare și iubire au fost alături de copii ajutându-i în ”munca grea” de școlar! O recunoștință particulară pentru doamna Anca care cu dragoste infinită ne-a pregătit prânzul zilnic, mult așteptat  și dorit!!

Nu în ultimul rând dorim să mulțumim și voluntarilor, mici și mari, care au însoţit copiii pe tot parcursul anului şcolar.
Mulţumim din suflet tuturor celor care au contribuit la bunul mers al centrului cu oferta lor. Dumnezeu să răsplătească pe fiecare în parte pentru orice mic gest făcut din iubire pentru aproapele.

”Ceea ce ați făcut unuia dintre aceștia mai mici, mie mi-ați făcut” – ne spune Isus!

Un sincer mulţumesc,
Surorile Providenţei

 

Be the first to comment on "Ziua copiilor, ziua bucuriei"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*