UPDATE: Pompierii de la SVSU Slănic Moldova, locul III in cadrul fazei județene a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare de urgenta


Pe stadionul Magura din Tirgu Ocna s-au luptat cu secundele 8 echipaje din localitatile bacauane.

Echipajul ISU SLănic Moldova

Echipajul SVSU SLănic Moldova

 

UPDATE: Joi, 12 iunie, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Maior Constantin Ene Bacau a organizat pe Stadionul Magura,  etapa judeteana a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situatii de urgenta. Echipajul din Slănic Moldova a câștigat locul al III-lea.

Marti, 10 iunie 2014, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) “Maior Constantin Ene” Bacau a organizat pe Stadionul Magura, etapa locala a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situatii de urgenta.

Au participat echipaje SVSU din cadrul primariilor: Tirgu Ocna, Slanic Moldodova, Dofteana, Oituz,Stefan cel Mare, Cotofanesti, Bogdanesti,Caiuti.

Concursurile profesionale ale SVSU-urilor au ca obiective: *deprinderea si perfectionarea aptitudinilor necesare indeplinirii actiunilor de interventie in situatii de urgenta; *evaluarea nivelului de pregatire a capacitatii de interventie a serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta; *popularizarea, in randul cetatenilor, a unor aspecte din activitatile desfasurate de serviciile voluntare si private pentru situatii de urgenta.

Concursul a fost unul extrem de disputat si s-a desfasurat pe parcursul a trei probe: *Pista de indemanare si viteza; * stafeta 4x100m; *Dispozitivul de interventie.

Competitia s-a desfasurat in conditii foarte bune, intr-un ritm sustinut, in spirit de colegialitate dar si competitiv, fiecare serviciu tinzand spre primul loc. Pompierii voluntari au dovedit fair–play fiind bine pregatiti pentru a intervenii in orice situatie de urgenta.

In urma desfasurarii probelor de concurs clasamentul a fost urmatorul:

Locul I Serviciul SVSU Primaria Tirgu Ocna

 

Locul II Serviciul SVSU Primaria Slanic Moldova

Locul III Serviciul SVSU Primaria Dofteana

tgocna.ro

Be the first to comment on "UPDATE: Pompierii de la SVSU Slănic Moldova, locul III in cadrul fazei județene a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare de urgenta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*