Har și binecuvântări în noul an


Sfințirea Casei Tineretului

Anul 2011 a început cu vizita Păstorului nostru sufletesc în casele noastre care s-a încheiat pe 12 ianuarie. Cu toții am primit binecuvântarea și vizita părintelui Paroh Marian Dascălu în casele noastre acceptând disponibilitatea și prietenia părintelui, aceste  lucruri fiind benefice pentru armonia, liniștea, organizarea și bunul mers al comunității noastre.
Recunoștința părintelui Paroh pentru colaborare și ajutor a culminat cu o cină organizată în casa tineretului unde au fost invitati feciorii de biserică, șefii de sectoare, administratorul parohial, d-l dascăl, Surorile Providenței, prof. de religie. Bineînțeles s-a sfințit casa și s-a  discutat despre  modul de organizare al comunității.

Sfințirea Școlii

Si copiii de la școală și grădiniță au primit cu bucurie vizita părintelui în clasele unde-și desfășoară activitatea educativă, fiind insoțiți de educatorii lor pentru a completa acea legătură de colaborare: biserică și școală.
Mulțumim pentru aceste daruri spirituale care ne fac mai intâi de toate oameni. Domnul să primească rugăciunile și faptele noastre bune și să ne insoțească pe drumul nostru spiritual.

Dana M.

Be the first to comment on "Har și binecuvântări în noul an"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*