Avem primărie nouă


Vineri, 20 iulie 2007. Dupa multe asteptari, noua primarie a orasului Slanic Moldova a fost inaugurata. O combinatie fericita intre arhitectura zonala specific turistica si cea moderna.

Ceremoniile au inceput la orele 12:00 prin intonarea imnului de stat al Romaniei, al Uniunii Europene si bineinteles Imnul Slanicului lansat in 2006 de „Laboratorul de muzica”.Corul din Ciresoaia a sustinut un mic program de muzica religioasa, printre care si o adaptare pe moment: „O, Marie o prea-dulce mama/ Slanic Moldova e sub scutul tau/ Asculta ruga celor ce te cheama/ Si o inalta sus la Dumnezeu”.

Printre invitatii de marca s-au numarat PS Aurel Perca, episcop auxiliar al Diecezei de Iasi, PS Ioachim Bacauanul, arhiereu vicar al Episcopiei Romanului, precum si numerosi preoti catolici si ortodocsi.

De asemenea, alaturi de primarul Andrei Serban am remarcat numeroase personalitati politice printre care si Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean. Cel din urma a tinut sa precizeze:“Este o zi onoranta din istoria “Perlei Moldovei”. In ultimul timp s-a aflat intr-o cursa contracronometru. Ce nu s-a facut in 12 ani, s-a realizat in ultimii 3 ani. Ma refer la modernizarea parcului si a scolilor”.

Noua locatie are o suprafata construita de 600 mp, 15 birouri si o sala de sedinte, dispuse pe patru nivele. Valoarea totala a investitiei, care include pe linga lucrarile de reparatii si achizitia imobilului si a terenului aferent, se ridica la 1 milion de lei.

Be the first to comment on "Avem primărie nouă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*