Primarul din Slănic Moldova a fost ales președintele Asociației Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România


Gheorghe Baciu, primarul orașului-stațiune Slănic Moldova, este noul președinte al Asociației Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România. Edilul slănicean a fost ales în această funcție în cadrul ședinței Adunării Generale a Asociației Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România, la care au participat reprezentanți ai stațiunilor înscrise în Asociație, precum și invitați speciali: Daniela Nicolescu, secretar de Stat în cadrul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, senatorul Daniel Fenechiu, precum și deputatul Adrian Cozma.

Gheorghe Baciu a preluat conducerea asociației de la Albert Tibor, fost primar al stațiunii Băile Tușnad, fiind ales cu majoritatea voturilor.

„Este o onoare și, în același timp, o responsabilitate enormă pentru mine. Dar, având o echipă motivată, profesionistă, o echipă de oameni care știu ce au de făcut, cu siguranță, în viitorul nu foarte îndepărtat vom reuși să punem bazele unei dezvoltări durabile pentru stațiunile din România, așa cum am reușit încă de la primul meu mandat de primar al stațiunii Slănic Moldova, care și-a recăpătat supranumele de Perla Moldovei.

Această numire aduce stațiunea Slănic Moldova în prim plan și ne obligă atât pe mine ca primar cât și pe dumneavoastră, să ne unim eforturile pentru a înfrumuseța și păstra curat acest Colț de Rai, Casa noastră, pentru noi, pentru vizitatori și turiști, dar mai ales pentru generațiile viitoare”, a declarat primarul Gheorghe Baciu.