Să facem un sat mai curat


Sâmbătă, 2 aprilie 2016, mai mulți copii de la Școala Gimnazială nr. 2 din Cireșoaia, însoțiți de d-na directoare Daniela Mititelu, de Surorile Providenței și de mai mulți tineri voluntari au participat la acțiunea civică „Curățenia de Primăvară” din cadrul campaniei „Slănicul fără gunoaie”.

curatenia de primavara

Cităm câteva impresii de pe pagina evenimentului:

„Cu toate ca am popularizat aceasta actiune la scoala, din pacate inca nu se vrea sa se inteleaga ce inseamna a te implica in comunitatea in care traiesti, sa vrei sa schimbi o atitudine, o mentalitate, ca ne pasa de ceea ce se intampla in jurul nostru. Pentru toti care au participat adresez un mare MULTUMESC ca le PASA! La cat mai multe actiuni de acest fel! Zile frumoase fara gunoaie, va doresc!” Daniela Maria Mititelu

„Felicitări tuturor celor care au participat! Nu am facut prea multe poze pentru ca am avut mâinile mereu ocupate!!!
Partea pozitivă: chiar daca nu am fost foarte multi pana la urma am reușit sa facem ce ne-am propus- sa facem curățenie in zonele de folosința „comuna”- si aici as vrea sa precizez ca aceste zone chiar daca nu aparțin decat comunitații nu trebuiesc transformate in zone de aruncat gunoaie!
Partea negativă: am fost foarte dezamagita de numărul mic de copii care au venit sa ne ajute, si aici iar as vrea sa fac o precizare- din ceea ce am auzit de la cei care au venit se pare ca unii dintre voi va credeți prea „șmecheri” ca sa veniți! Iar unii părinți au impresia ca odraslele lor sunt prea „bune” ca sa facă asta! Pentru ambele categorii: stați liniștiti acolo in secolul trecut ca între timp noi schimbam secolul asta!!!!
Sunt mândra de fiecare participant si toți sunteți speciali, si minunați si sunt recunoscătoare ca va cunosc si ca reușim sa facem lucruri bune împreuna! Sa nu ne oprim aici!!!!
Helen Len

„Avem o comunitate frumoasa si e pacat sa o lasam sa se împânzească de gunoaie. Sunt mandra de ce am realizat astazi si sper ca prin initiativa noastra sa ii influentam si pe ceilalti sa participe la curatenie si sa fie mai responsabili. La cat mai multe actiuni de acest gen!” Ralu Nicolaescu

 

 

Be the first to comment on "Să facem un sat mai curat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*