Mic bilanț pe anul 2012


Numărul căsătoriilor din Cireșoaia își menține în continuare linia descendentă. Doar 5 cupluri și-au jurat credință veșnică în fața lui Dumnezeu anul trecut comparativ cu 2011 când 7 cupluri au făcut același lucru. A crescut în schimb rata mortalității în detrimentul natalității: în 2012 au murit 26 de cireșoieni (14 in 2011) și s-au născut 23 de copii (29 in 2011).

Părintele paroh Marian Dascălu a oferit și o listă a investițiilor pe anul 2012: s-au schimbat becurile în biserică, cele clasice fiind înlocuite cu becuri economice, s-a achiziționat un pedalier pentru orgă, s-a schimbat mobilierul de bucătărie la cămin și nu în cele din urmă s-au schimbat băncile din biserică, cele vechi fiind înlocuite cu altele noi, mult mai frumoase, din stejar masiv.

Părintele a ținut să mulțumească tuturor celor care au ajutat material realizarea acestor investiții precum și celor care și-au adus sprijinul prin rugăciuni sau suport moral. Nu au lipsit nici criticile, dar atâta vreme când acestea sunt constructive sunt binevenite.

Să ne rugăm pentru un an mai bun.

Be the first to comment on "Mic bilanț pe anul 2012"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*