La revedere, soră Lidia, mai veniți pe la noi!


Luna trecută sora Lidia și-a încheiat misiunea in Cireșoaia. Un gînd de rămas bun, in continuare…

Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiţi. Unii au răspuns că bogăţia, alţii celebritatea, alţii familia; dar dacă stau şi mă gândesc mai bine, acum că sunteţi printre noi, ZÂMBESC şi răspund că pe noi asta ne face fericiţi: un om care ştie să zâmbească indiferent de dificultăţile pe care le întâmpină, un prieten care întotdeauna ne-a încurajat când poate ceilalţi aveau altceva de făcut.

La dumneavoastră am văzut că un zâmbet valorează mult, îl îmbogăţeşte pe cel care îl primeşte şi nu îl sărăceşte pe cel care îl dăruieşte pentru că durează o clipă dar se păstrează în minte mereu. Aşa că, dragi tineri, când vom avea clipe de tristeţe, gândiţi-vă că există un om pe care Dumnezeu l-a adus în acest cartier să ne demonstreze că oricine poate rămâne cu zâmbetul pe buze indiferent de greutăţi cu toate că uneori sunt doborâtoare.

Sunteţi un exemplu pentru noi, şi cred că după acest episod dinviaţa noastră, fiecare va rămâne cu ceva. Unii cu mai mult … alţii mai puţin … alţii se vor schimba … alţii vor rămâne pe gânduri … dar ceva tot va fi.

Ne întrebăm de ce? De ce Dumnezeu nu ne lasă oameni care fac ceva? Care au un scop şi acela este binele. De ce ne îndepărtează de ei când avem mai mare nevoie de ei? Dar dacă mă gândesc mai bine El are un plan. Acum că v-aţi îndeplinit misiunea – aceea de a face oamenii din jur să zâmbească, să iubească – v-a trimis într-un loc în care credea El că este nevoie de dumneavoastră şi asta mă bucură pentru că ştiu că veţi rămâne mereu în inima noastră.

Sunteţi un om minunat şi, cum i-am spus şi părintelui Beşleagă, vă aşteptăm din suflet, căci chiar dacă unii spun că azi plângem, mâine nu, vă asigur că acei oameni nu vă cunosc şi nu ştiu ce aţi făcut pentru noi tinerii dar şi pentru alţi oameni; de aceea, vă iubim căci altfel nu am mai fi aici prezenţi.

Nicoleta Blaga
 

Be the first to comment on "La revedere, soră Lidia, mai veniți pe la noi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*