Prinși în flagrant în timp ce săpau un șanț pentru a sustrage o conductă din zona petrolieră


Polițiștii din Slănic Moldova, împreună cu jandarmi și reprezentanții unei societăți de pază, au acționat, la data de 05.04.2012, în zona petrolieră Cireșoaia pe linia prevenirii si combaterii furturilor de componente de sondă.

Au fost astfel depistați în flagrant A. Felix, de 33 de ani, A. Nicolae, de 22 ani, L. Alexandru de 21ani, S. Ciprian de 30 ani şi P. Adrian de 24 ani, toţi din Slănic Moldova, care au săpat în sol aproximativ 70 cm pe o lungime de 10m pentru a sustrage o conductă petrolieră de 6 țoli.

Totodată în apropiere a mai fost găsit un şanţ săpat proaspăt pe o lungime de 8 m din care se observa lipsa altei ţevi. Au fost identificate şi uneltele care au fost folosite la săparea şanţurilor respective: târnăcop, lopeţi şi cazmale. Din verificările efectuate s-a stabilit că A. Nicolae a sustras ţeava pe care a transportat-o la domiciliul lui S. Ciprian.

Conducta metalică sustrasă era folosită la transportul apei industriale la echipamentele petroliere aflate în zonă. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Be the first to comment on "Prinși în flagrant în timp ce săpau un șanț pentru a sustrage o conductă din zona petrolieră"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*