Exploratorii


La scoala s-a organizat o excursie pe o insula, colegii mei de clasa si cu mine am decis sa vizitam fiecare loc ascuns pentru ca am auzisem ca acolo se afla un mare secret misterios.
In timp ce admiram frumusetile naturii deodata se auzi un zgomot foarte puternic, el venea de sub pamant si imediat ne-a aparut in fata un fel de creatura uriasa, avea infatisarea unui vierme cu cap de scorpion si traia mai mult sub pamant.
Noi, exploratorii eram foarte ingroziti de cele vazute, pentru ca realizam ca nu avem nici o arma cu care sa-l doboram si nici unde sa ne adapostim, creatura se apropia de noi din ce in ce mai mult, suspansul crestea si noi deja intrasem in panica, nu stiam incotro sa o apucam si ce sa facem. Atunci mi-a venit o idee!
Noi mai aveam cateva resturi de metale pe vaporul cu care venisem. In timp ce colegii mei ii atrageau atentia in alta parte, eu cu supraveghetoarea am construit o arma, foarte rapid. Era simpla, dar in acelasi timp foarte folositoare. Ne-am luptat cu monstrul pana l-am doborat.
In cinstea victoriei noastre am construit un monument care reprezenta exact infatisarea monstrului, si astazi se poate vedea acel monument. Acum acea insula este foarte populata si foarte indragita de vizitatori.

Eliza Mititelu

Be the first to comment on "Exploratorii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*