Sărbători și evenimente, recunoștință și mulțumiri


In anul 2006, am pregatit, participat si trait multe sarbatori si evenimente impreuna.

35 Botezuri, 10 Casatorii, 31 copii au primit Prima Sfanta Impartasanie, 106 copii si tineri au primit Mirul, 18 inmormantari, 20 tineri animatori si 150 de copii au participat la Campus, 45 de tineri si adulti au fost la repetitie corala, 50 tineri au participat la Ziua Tineretului, 85 de copii au fost la cateheza si repetitie, 60 de persoane au fost in pelerinaj la Cacica, multi tineri si adulti au pregatit Biserica si imprejurimile cu ocazia Craciunului, a Hramului, a Mirului, a Procesiunii de Joia Verde.

Cativa ministranti au insotit permanent preotul la altar. Surorile, organistul, dirijorul, profesoara de religie, sefii de sectoare si feciorii de biserica, clopotarul, administratorul au fost intodeauna la datorie.
Multi credinciosi au participat Duminica si in zilele de sarbatoare la Liturghie. Multi credinciosi s-au unit in rugaciune cu Biserica facand parte din Rozariul viu sau fiind prezenti in Biserica la recitarea Sfantului Rozariu. Multi credinciosi au participat la spovada si impartasanie. Multi credinciosi au fost generosi (locali si straini), iar prin oferta lor evenimentele s-au desfasurat foarte frumos.

Tuturor celor care au oferit timpul lor, rugaciunea lor, generozitatea lor in folosul celebrarii evenimentelor religioase, educative si distractive va multumesc din inima si va raman recunoscator.

Pr. Petru Besleaga

 

Be the first to comment on "Sărbători și evenimente, recunoștință și mulțumiri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*