Cuvintele lui Isus


Eu sunt, nu va temeti! Eu sunt cel ce pedepsesc si cel ce mangai. Cateodata ii las pe unii in necaz, ce li se pare a fi un iad, dar apoi Eu ii scol si Eu ii ridic. Eu sunt cel care am venit sa platesc datoriile voastre.

Eu sunt Domnul vostru, care v-am rascumparat cu sangele meu, nu pentru a va parasi, ci pentru ca sa va imbogatesc, fiindca v-am rascumparat cu mare pret. Cum voi fugi de cel ce ma cauta, cand am de mers impotriva celor ce incercau sa ma huleasca? Nu mi-am intors fata de la cel ce ma lovea, si o voi intoarce de la cel ce vrea sa mi se inchine? Cum pot fiii mei sa se indoiasca de iubirea mea, vazandu-ma dat in mainile vrajmasilor, din iubire catre ei? Pe cine am dispretuit dintre cei ce m-au iubit? pe cine l-am parasit dintre cei ce mi-au cerut ajutorul? Eu caut si pe cel ce nu ma cauta!

Daca crezi ca Tatal cel din veci ti-a dat pe Fiul Sau, crede si aceea ca iti va da si restul, care e mult mai putin decat Fiul. Nu cugeta ca Isus Cristos a uitat de tine, cand El isi lasa, ca amintire a iubirii Sale, cel mai scump gaj ce avuse: pe Sine insusi in P. Sf. Sacrament al Altarului.

Be the first to comment on "Cuvintele lui Isus"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*