Din nou in sărbătoare


In vara aceasta numai evenimente importante avem in parohia noastra. Duminica, 23 iulie 2006, s-a sarbatorit hramul bisericii Sf. Ana. (Ss. Ioachim si Ana)
Pr. paroh ne-a spus inainte cu cateva zile sa facem in asa fel incat sa ne invitam rudele plecate din localitate, indiferent in care parte a tarii sau a lumii s-ar afla. Asa ca in ziua de hram, cu toata caldura, multime de credinciosi au asistat la Sfanta Liturghie de la ora 12:30. Celebrantul a fost parintele Marius Catrintasu, preot nou sfintit, un fel de nepot al Ciresoaiei, avand in vedere faptul ca mama sfintiei sale s-a nascut si a crescut aici. Dealtfel, de vineri pr. Marius a stat si la confesional.
Au concelebrat preoti veniti din imprejurimi. Pr. predicator printre altele ne-a dat ca model pe mama si fiica, Sf. Ana si Sfanta Fecioara Maria
Cum obisnuieste, pr. paroh la sfarsitul liturghiei a multumit tuturor, indeosebi corului care s-a straduit si de aceasta data sa faca un program de exceptie. Amintim aici ca dirijor a fost sora Maria Magdalena.
Tot pentru ziua de 23 iulie, Sfantul Parinte Benedict al XVI-lea a facut apel tuturor credinciosilor sa se roage pentru incetarea razboiului din Orientul Mijlociu.

MB

Be the first to comment on "Din nou in sărbătoare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*