Un om generos ne-a donat un calculator


Gheorghe Dascalu este candidat independent la functia de primar al orasului Slanic Moldova. Dar, dupa cum ne-a marturisit, nu din aceasta cauza a donat calculatorul.

„Am fost foarte impresionat cand am descoperit pe internet www.ciresoaia.cnet.ro. Primul lucru care l-am facut atunci a fost sa-i caut pe realizatori si sa ma interesez daca au nevoie de un sprijin. Si eu am doi copii de varsta lor si stiu ce inseamna. Cand am vazut in ce conditii acestia lucreaza le-am si oferit un calculator si le-am dat si posibilitatea de conectare la internet. In plus, usa biroului sau a casei mele le va fi mereu deschisa. Cand vor avea vreo problema de orice fel, eu ii voi ajuta din toata inima.”

Domnul Dascalu este practic primul om care ne ofera un sprijin concret, neasteptat poate. Speram nu si ultimul. Domnia sa ne-a mai spus printre altele ca indiferent daca va iesi primar sau nu, va cauta sa rezolve problemele actuale ale tineretului care, trebuie sa recunoastem sunt destule. Zambetul sau cald, firea deschisa si spiritul sau energic ne-au facut sa privim lucrurile cu alti ochi. La urma urmei… viitorul e in mainile noastre.

Va multumim!

Be the first to comment on "Un om generos ne-a donat un calculator"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*