Susține Cireșoaia Online!

Site-ul Ciresoaia.ro a fost creat din pasiune, de un grup de oameni inimoși, care nu au avut niciodată pretenții financiare pentru munca depusă și au oferit din timpul și energia lor pentru dezvoltarea și îmbogățirea continuă a acestuia. Însă, pentru a menține site-ul la nivelul standardelor actuale, sunt necesare investiții permanente care se fac tot din buzunarele lor. De aceea apelăm la voi!

„Să vorbim un pic despre ce înseamnă acest site. In primul rând, aduce știri celor de departe despre ce se mai întâmplă într-un anumit punct de pe glob, nesemnificativ, poate, dar important pentru cei care s-au născut aici. Numai cei plecați în lume pot să înțeleagă ce înseamnă să afli orice fel de veste despre locul în care te-ai născut. In al doilea rând, acest site se adresează tuturor oamenilor, vorbitori de limba română care au un minim interes pentru spiritualitate. Pe fiecare pagină găsești ceva care să îți bucure sufletul și chiar dacă nici nu știi unde e Cireșoaia parcă ai mai intra să citești ceva interesant. Tehnologia modernă a adus într-adevăr mai multă distanță între oameni, dar iată că aceasta poate fi și un mijloc de potențare a valorilor spirituale. Cred că nu voi exagera când voi spune că și pe Internet Dumnezeu ni se arată și ne învață care e calea cea bună. Unul din milioanele de instrumente este și acest site. Și asta pentru că cei care-l realizează au pus mult suflet în munca lor și s-au dedicat exclusiv vizitatorilor, fără a se putea aștepta la vreun fel de răsplată.”

  prof. Blanca Modoranu

Orice sprijin, oricât de mic, prinde bine întodeauna!
Chiar și un leu contează!

Dacă doriți să ne susțineți aveți la dispoziție un cont bancar, sau ne puteți contacta la adresa ciresoaia@gmail.com. Vă garantăm că banii vor fi folosiți exclusiv pentru acest site. Suntem online din 2003 și nu vom renunța niciodată.


Cont în Lei BCR: RO41RNCB0031109104180001

TITULAR : BERTALAN PAUL


Fiecare bănuț înseamnă pentru noi un pas înainte.

Vă mulțumim!