Slănic Moldova are un nou viceprimar


Începând cu data de 27 septembrie 2017, orașul Slănic Moldova are un nou viceprimar în persoana consilierului PNL, Benone Moraru (51 de ani). Acesta a fost ales cu 9 voturi din 13, în ședința Consiliului Local din data de 26 septembrie 2017.

Primarul orașului, Gheorghe Baciu, a afirmat că este încântat de această alegere, noul viceprimar fiindu-i un foarte bun prieten: „În perioada care a trecut, Benone Moraru s-a implicat foarte mult, voluntar, în diferite proiecte, el fiind un om cu o bogată experiență, nu numai în domeniul tehnic, dar și în ceea ce privește lucrul cu oamenii. Pe noi doi ne leagă o veche prietenie care sunt sigur că se va fructifica într-o strânsă colaborare.”

Noul viceprimar al slănicenilor a ținut să le mulțumească celor care l-au sprijinit, dar și adversarilor politici. „Vă mulțumesc că m-ați votat, sper să avem o colaborare bună pe viitor, chiar și cu adversarii politici. Am o relație foarte bună cu domnul primar și faptul că mi s-a propus să fiu viceprimar a fost o oportunitate, având în vedere faptul că doamna Mihaela Anton și-a dat demisia. Din poziția asta voi avea posibilitatea să fac mai mult, să ajut mai mult, și să rezolv problemele care apar în comunitate. Să promit mi-e greu, având în vedere situația financiară a primăriei, însă vă asigur că-mi voi oferi tot timpul de care dispun, postului administrativ în care am fost investit”, a declarat Benone Moraru.

Vă reamintim că fostul viceprimar, Mihaela Elena Anton (PNL), și-a dat demisia din funcție la un an și trei luni de la investire.

Be the first to comment on "Slănic Moldova are un nou viceprimar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*