Excursie la Bacău


Vineri, 12 iunie, 40 de copii din Cireșoaia, au avut bucuria de a face o mică excursie la Bacău.

excursie la bacauDis de dimineață, echipaţi cu rucsăcelul în spate, toți așteptau cu nerăbdare să ajungă autocarul. Erau foarte emoționați, aproape că nu au dormit în noaptea aceea, aveau gândul numai la excursie. Pentru mulți dintre ei era prima dată că mergeau la Bacău.

Vremea se anunţa frumoasă, numai bună pentru această excursie. Drumul a fost o adevărată plăcere. Copiii au cântat, s-au rugat și s-au jucat pe tot parcursul călătoriei. Ajunși în Bacău  toți au  rămas uimiți de frumusețea orașului.

Primul obiectiv a fost vizitarea Vivariului. Este un muzeu unde au avut posibilitatea să cunoască și să admire specii autohtone și exotice de pești, păsări cântătoare și de ornament, rase de porumbei, amfibieni și reptile.

Al doilea obiectiv a fost vizitarea Bisericii Catolice, sfinții apostoli Petru și Paul. Părintele vicar, care făcea pregătire cu tinerii la căsătorie, ne-a prezentat Biserica.

Următorul obiectiv a fost vizitarea Complexului muzeal de ştiinţe ale naturii. Aici copiii au avut posibilitatea să admire o minunată expoziţie forestieră intitulată „Pădurea, aurul verde al planetei”.

Cel mai mult așteptat obiectiv a fost parcul. Aici copiii au trăit momente de împlinire și bucurie deplină. Mașinuțele, topoganele de tot felul și leagănele au fost cea mai mare relaxare.

A fost o excursie minunată!!!!!

Mulțumim pe această cale tuturor celor care au contribuit  la realizarea acestei excursii. De asemenea, mulțumim voluntarilor care i-au însoțit pe copii cu multă răbdare și generozitate.

Be the first to comment on "Excursie la Bacău"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*