Dublu eveniment la Surorile Providenţei : deschiderea noului an la Centru şi sărbătoarea fondatorului, Sfântul Alois Scrosoppi


Începutul lunii octombrie are pentru Surorile Providenței o semnificaţie cu totul specială, sărbătoarea fondatorului Sf. Alois Scrosoppi, care este şi patronul Centrului pentru Servicii Sociale din Cireşoaia.

În această atmosferă de sărbătoare porţile centrului s-au deschis larg pentru a-i primi pe cei 27 de copii care aşteptau cu nerăbdare acest eveniment. Pentru cei de clasa I, emoţiile au fost extraordinare. Ei intrau pentru prima dată în această lume nouă şi s-au bucurat mult văzând  curtea plină de jocuri şi sălile de clasă împodobite de sărbătoare.  Pentru ceilalţi, emoțiile reîntâlnirii au fost la fel de mari. Bucuria se putea citi pe chipurile lor atunci când povesteau întâmplările din timpul vacanţei.

HPIM3069_1

Şi în acest an programul la Centru va fi la fel ca cel din anii trecuţi: de luni până joi între orele12.00 -16.00. Copii  vor veni la Centru unde vor beneficia de o masă caldă, vor face temele şi vor desfăşura diferite activităţi educative.
Un nou an, un nou început, un nou drum pe care pornim cu forţe proaspete. Bunul Dumnezeu să ne călăuzească paşii şi să ne dea înţelepciunea necesară ca împreună să putem colabora la creştere şi educarea acestor copii.

Mulţumim, pe această cale, tuturor binefăcătorilor noştri, colaboratorilor, părintelui paroh şi doamnelor voluntare care zi de zi dăruiesc din timpul lor pentru a contribui la buna desfăşurare a activităților.

Ne încredinţăm rugăciunii voastre, cu convingerea că aceasta este unica care ne uneşte.

Surorile Providenţei

1 Comment on "Dublu eveniment la Surorile Providenţei : deschiderea noului an la Centru şi sărbătoarea fondatorului, Sfântul Alois Scrosoppi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*