Încheierea anului catehetic


Cu ocazia incheierii activităților de cateheză, Surorile Providentei, împreună cu tinerii cateheti au organizat o dupa-amiaza de sarbatoare pentru toti copiii din parohia noastra. De la mic la mare cu toții ne-am adunat mai intâi de toate in biserica pentru ai multumi lui Dumnezeu pentru darul credintei si pentru lumina cu care ne-a insotit in acest an de cateheza ca sa-l putem cunoaste si iubi tot mai mult pe Isus, prietenul nostru.

Curtea bisericii si sala mare da la camin au fost apoi, locurile unde tinerii cateheți i-au implicat pe toți copiii in jocuri de competitie si dansuri, creând astfel o atmosfera de mare bucurie si entuziasm. Copiii au avut posibilitatea de a petrece o dupa-amiază placută in companie, s-au distrat, au dansat, iar la urmă, printele paroh Marian Dascălu i-a răsplaătit pe toți cu ceva dulce, in mod deosebit i-a premiat pe cei mai harnici care, sâmbătă de sâmbătă, au participat la programul de cateheza pe tot parcursul anului.

Mulțumim din inimă parintelui paroh care ne-a fost mereu alaturi in acest an, surorilor si catehetilor pentru disponibilitatea lor si pentru tot ajutorul pe care ni l-au oferit cu multa răbdare in drumul nostru de creștere in credintă.

A.B.

 

Be the first to comment on "Încheierea anului catehetic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*