Elevii, cateheții își iau rămas bun


Iubit părinte,

În acești aproape nouă ani ați fost parohul nostru, dar în același timp ni s-a mai alăturat un prieten care ne-a îndrumat pe calea cea bună și anume să-l iubim pe Dumnezeu. Cum apostolii au răspândit cuvântul Domnului așa și dumneavoastră l-ați transmis creștinilor, iar noi la rândul nostru îl vom transmite copiilor.

Alături de dumneavoastră am învățat că prietenia adevărată continuă să existe chiar și la distanță, iar acest lucru e valabil și pentru credința și iubirea adevărată. Am învățat că nu este intotdeauna de ajuns să fii iertat de alții, câteodată trebuie să înveți să ierți și tu… tot de la dumneavoastră am mai învățat că și atunci când crezi că nu mai ai nimic de dat când te strigă un prieten vei găsi puterea și credința de a-l ajuta… am învățat că trebuie să te desparți de cei dragi cu niște cuvinte calde, s-ar putea să fie ultima oară când îi vezi… am învățat că poți continua încă mult timp după ce ai spus că nu mai poți…

Toate aceste lucruri minunate le-am învățat de la dumneavoastră, un om minunat cu un suflet minunat. Ne bucurăm nespus de mult și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că în prezența dumneavoastră am crescut, ne-am format ca tineri, dar nu în ultimul rând ne-am format ca „creștini adevărați”. Plini de durere în suflet ne luăm rămas bun și vom rămâne cu speranța că nu ne veți uita niciodată la fel cum nici noi nu vă vom uita și veți rămâne în inima noastră pentru totdeauna fiind persoana care ne-a deschis calea spre o viață curată și de aceea vă vom fi veșnic recunoscători.

Sperăm ca într-o bună zi să ne reîntâlnim și să fiți mândru că cei aproape nouă ani din viața dumneavoastră dedicați nouă nu au fost în zadar. Suntem foarte triști, dar pe de o altă parte suntem și fericiți deoarece și alți oameni vor descoperi în dumneavoastră modelul lui Cristos. Vă mulțumim că ați fost alături de noi în tot acest timp. Vă mulțumim că existați. Ați fost acea persoană de care într-adevăr parohia noastră a avut nevoie. Timpul s-a scurs prea repede, nouă ani au trecut ca nouă fulgi de zăpadă care cad ușor, dar în final se topesc.

Vă mulțumim așadar pentru tot și cu siguranță nu vă vom uita niciodată!

Cu multă dragoste și respect,
Clasa a X-a și cateheții

IMAGINI DE LA LITURGHIA DE RAMAS BUN

Be the first to comment on "Elevii, cateheții își iau rămas bun"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*