Lespezi: Sărbătoarea CopiilorSambata, 05.06.2010, la Lespezi a avut loc intalnirea copiilor din parohiile diecezei noastre de Iasi. Tema acestei intalniri a fost „Isus Invatatorul nostru”. Prin aceasta tema am inteles mai bine ca toti suntem  uniti in aceeasi credinta iar Isus este exemplul  si modelul tuturor.
Prezenta Episcopului a fost incantatoare pentru fiecare dintre noi, deoarece prin predica si binecuvantarile date, noi am gustat din plin momentul aceste intalniri.
Momentul a fost bine organizat. Din fiecare parohie a fost prezent cate un grup de copii, iar fiecare grup a avut un reprezentant. Dupa liturgie a urmat un moment artistic pe care l-au organizat copii si tinerii voluntari.
2010 a fost primul an in care parohia noastra a fost prezenta la un astfel de eveniment. Ne-am bucurat sa va putem reprezenta pe fiecare in parte. Anul viitor speram sa fim mai multi pentru ca a fost foarta frumos. Merita notata “Ziua Copiilor” in agenda.  (Georgiana Birtea)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”134″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”100″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Be the first to comment on "Lespezi: Sărbătoarea Copiilor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*