34 de copii au primit Prima Sfanta Impartasanie


Duminica, 30 mai 2010, in comunitatea crestina din Ciresoaia a avut loc sarbatoarea Primei Sfinte Impartasanii. Au fost pregatiti 34 de copii, care l-au primit in acea zi pentru prima data in viata pe Isus Cristos in inima lor, sub chipul Painii si a Vinului. Acesti copii au fost pregatiti pe parcursul anului de 6 cateheti. Catehezele la care au participat i-au ajutat sa inteleaga mai bine de ce trebuie noi crestinii sa facem si acest pas in viata noastra si de ce ne ajuta atat de mult prezenta lui Cristos.
Tema sarbatorii din aceasta zi a fost „Isus, Bunul Pastor”. Prin aceasta tema putem medita si intelege cum Isus este “Pastorul” care ne insoteste si ne ingrijeste toata viata, ca si ciobanul iubitor oile sale.
Emotiile au fost mari atat pentru copii cat si pentru rude, prieteni si ceilalti credinciosi care au participat, dar cu toate acestea sarbatoarea a fost foarte frumoasa. La propriu, aceasta a luat sfarsit, dar va continua atat in inima fiecarui copil cat si in inimile fiecaruia dintre noi. Isus este mereu prezent si asteapta ca noi sa-L primim zilnic in inima noastra.
Georgiana Birtea

Be the first to comment on "34 de copii au primit Prima Sfanta Impartasanie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*