Bilanț 2007


In 2007 s-au nascut in Ciresoaia 27 de copii, trei dintre ei fiind nelegitimi. Au avut loc 24 inmormantari, 4 dintre cei plecati la Domnul parasind aceasta lume fara sfintele sacramente. Procentul casatoriilor este si anul acesta foarte mic, doar 13 cupluri unindu-si destinele in fata lui Dumnezeu. In schimb numarul concubinajelor si adulterelor ramane la fel de mare: peste 100.

La capitolul realizari in anul care a trecut s-au instalat in biserica doua candelabre, s-au tapitat bancile si s-a montat o balustrada pe scarile parohiei. Suportul financiar a venit din partea enoriasilor, dar in special din partea unor binefacatori din localitate si din strainatate. Acestia au „sponsorizat” si campusul copiilor din vara, decorarea bisericii pe timpul sarbatorilor si evenimentelor desfasurate de-a lungul anului, etc. Lor si tuturor parintele paroh Petru Besleaga le aduce multumiri.
Pe plan local s-a finalizat reteaua de apa potabila a localitatii, s-a construit o scoala noua la standarde europene si s-a demarat proiectul de reabilitare a paraului Slanic acesta incluzand si construirea mai multor poduri atat de necesare.

Avand in vedere ca suntem deja de un an in Uniunea Europeana ne punem speranta ca 2008 va fi un an mai bun.

Be the first to comment on "Bilanț 2007"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*