Bilanț 2017 – suntem din ce în ce mai puțini


În anul 2017, în comunitatea noastră s-au celebrat 18 botezuri, 12 cununii și 28 înmormântări. Aceste cifre arată un spor natural negativ având în vedere și faptul că numărul de nașteri este mai mic decât în 2016 când au fost 23 iar numărul de decese este în creștere față de același an când s-au înregistrat 16.

La binecuvântarea familiilor de la începutul acestui an am întâlnit un număr de 1977 persoane care aparțin acestei comunități, împărțite în 426 de familii întregi și 260 de jumătăți reprezentând văduvi, văduve, necăsătoriți sau despărțiți.

Pe plan material, în anul care a trecut s-a reînnoit acoperișul bisericii, costul materialelor și al manoperei ridicându-se la suma de aproximativ 85.000 de lei. Banii au fost obținuți din contribuția credincioșilor din Cireșoaia.

Salutăm în final și înființarea Acțiunii Catolice a Adulților din Cireșoaia, care, alături de Acțiunea Catolică a Tinerilor, va contribui la o dezvoltare sănătoasă a comunității noastre, având la bază valorile moral-creștine.

Un an nou binecuvântat!

Be the first to comment on "Bilanț 2017 – suntem din ce în ce mai puțini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*