Despre creșterea taxelor locale – lămuriri


Conform Codului Fiscal taxele locale se aproba ANUAL de catre Consiliul Local. Deci in fiecare an chiar daca dv ati stiut mai mult sau mai putin, aceste taxe au suferit modificari.

In momentul de faţă propunerea de hotărare cu privire la taxele locale se afla în dezbatere publică – fiind afişată pe website-ul www.primariaslanicmoldova.ro.
Dezbaterea este un mecanism de consultare publică care oferă posibilitatea grupurilor afectate de proiectul de act normativ să-şi exprime poziţia, să-şi formuleze public amendamentele şi să argumenteze opiniile.
Va asiguram ca vom tine cont de toate opiniile si părerile din timpul acestei dezbateri pentru a adopta hotărarea cea mai potrivita atât pentru fiecare dintre dv. cât si pentru întreaga comunitate.

Chiar dacă pana acum „dezbaterea publica” a fost mai mult invizibila, TAXELE s-au mai mărit si înainte.
Important este ca toata lumea sa-şi procure informaţiile din surse corecte si obiective şi să nu se lase manipulati de vocea de la coltul strazii.
Ceea ce ar trebui sa fie o normalitate se comentează ca fiind o măsură împotriva locuitorilor nostri.

Va rugăm să trimiteti opinile dv. în scris pe un ton civilizat si cu argumente la adresa de email: primaria@primariaslanicmoldova.ro cu subiectul- taxe si impozite locale sau sa le depuneţi direct la sediul primariei.
Orice comentariu care foloseste cuvinte jignitoare, atac la persoana, sau un ton nepotrivit fara legatura cu subiectul va fi sters.
Va mulţumim!

autoturism salubritatealtele

 

 

Be the first to comment on "Despre creșterea taxelor locale – lămuriri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*