Foaie biblică: Duminica în familie


Misionarii Verbiţi pun la dispoziţia credincioşilor, începând cu 30 noiembrie 2014, un instrument biblic de reflecţie şi rugăciune săptămânal, bazat pe lecturile liturgice duminicale. Duminica în familie este numele foii biblice, care va înlocui foaia liturgică pe care au editat-o şi distribuit-o de mai mulţi ani.
Noul format (B5 – 17×24 cm) este mai mare, în culori, şi conţine rubrici de reflecţie, de rugăciune personală şi familială, cu paşi pentru o meditaţie personală şi în familie. Conţine lecturile duminicale şi propune un model de rugăciune a credincioşilor.
Foaia biblică poate fi folosită totodată şi ca un ajutor în parohii, asociaţii şi institute de viaţă consacrată din toată ţara, dacă se doreşte acest lucru, mai ales pe plan liturgic.
Un abonament la noua foaie biblică Duminica în familie costă 15.00 lei pe an. Vor fi 60 de numere (duminici şi sărbători) şi vor fi expediate prin poştă la adresa parohiei, familiei sau persoanei care s-a abonat.
Informaţii suplimentare sau abonamente se pot obţine de la Misionarii Verbiţi, email: verbiti.editura@gmail.com, tel.: 0741-517446.

Plata se poate face prin mandat poştal, pe adresa: Misionarii Verbiţi, Mănăstirea „Sfinţii Ciril şi Metodiu”, str. Libertăţii, FN, 617135-Cordun (NT).

 

DUMINICA-IN-FAMILIE-1

DUMINICA-IN-FAMILIE-2

Be the first to comment on "Foaie biblică: Duminica în familie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*