Găsește-mi loc în inima ta…


Tocmai mi-a spus Paul că a fost la biserică duminică și că s-au cam împuținat oamenii care vin la liturghie. Si că părintele ne-a îndemnat să „îi certăm” pe oamenii care nu … mai sunt Biserica Lui, Iubita lui.

Mi-a mai zis ceva. Să scriu ceva despre acest subiect. Și, brusc, în minte mi-a venit melodia „Găsește-mi loc în inima ta”… 🙂 Frumos, nu?

Și mi-am zis: stai oleacă, dar de ce să fie scandalos să scriu despre asta? Mpăi nu toate sunt ale Lui? Cum ar fi ca Isus să îmi cânte mie asta?

Dragi consăteni, cred că și pe El il doare când stă singur în biserică, când… așteaptă prezența noastră.

Ei bine, azi la rugaciunea de dimineată citeam: Incurajati-vă unii pe alții cât timp se mai poate spune Astăzi.

Fraților, haideți să ne încurajăm! Vrem să-i găsim loc? Vrem să formăm acea biserică care il tine in inima ei? Ei, atunci băncile vor fi pline… Dar asta putem face doar împreună. Tu un pic, eu un pic. Tu azi, maine eu. Poimâine IMPREUNĂ! 🙂 Azi din dorință. Mâine din iubire.

Dacă nu poți răspunde pentru că ești dezamagit sau rănit de vreun preot, un părinte care te-a cicălit la un moment dat, citește ce scrie Claudia aici.
Alege AZI pentru tine, in relație directă și pesonală cu Isus. Doar tu cu El. Față în față. Ca într-o relație de iubire.

Propun o provocare:
Haideți ca atunci când mergem la liturghie, să ne gândim că cel puțin un om în lumea asta a ajuns la biserică „trăgând de el”. Pentru că in societatea de azi nu e ușor să te desprinzi de un film, de un somn, de brațele unui prieten, de serviciu, de un suc…

Si când părintele spune: „Jertfa mea și a voastră să fie bine-plăcută lui Dumnezeu”, să ne gândim la acel om.

Se spune că liturghia este cea mai puternică rugaciune de laudă. Atunci, prezența noastră să fie acea Jertfă de laudă mult placută Domnului… Vițelul nostru.
Cu cât obstacolele de a ajunge la liturghie sunt mai mari, cu atât vom simți că prezența noastră acolo e Darul lui Dumnezeu. Așa nu ne vom lăuda.

Haideți să îi găsim loc in inimă. Haideți să nu refuzăm darul Lui. Ce ziceti?

Să rămânem inrădăcinați în El! Ne așteaptă în Tabernacol. Și azi. Și mâine… Și pe cel care participă, si pe cel care nu participă.

Si ne asteaptă mereu zâmbind, iubitor și foarte bucuros! El este cel mai plin de speranță dintre toți optimiștii!
Parcă il și auzim cântând: „Mă port de parcă nu ar mai exista/ Nimeni pe lume în afară de ea/Și-o rog așa:

Găsește-mi loc în inima ta…

Iulia C.

Be the first to comment on "Găsește-mi loc în inima ta…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*