Nunta anului pe Valea Trotusului: Adi Serban si-a maritat fiica


Cea mai mare nunta de pe Valea Trotusului a avut loc pe 9 februarie 2008, in Onesti. Mireasa a fost Andreea Serban, nimeni alta decit fiica de 21 de ani a lui Adi Serban, primarul orasului Slanic Moldova. Alesul inimii miresei este Constantin Gidilica, de 35 de ani, prosper om de afaceri din Chisinau, nepotul cunoscutului om de afaceri Anatol Stati, din Republica Moldova.

Averea lui Stati, numit si „regele petrolului”, este estimata la 2,5 miliarde de dolari. Nu a lipsit nici unul dintre ingredientele specifice unei nunti grandioase: limuzina alba, covor rosu, petale de flori, sute de flori, artificii, masini si haine scumpe, muzica buna si un meniu delicios. Nasii tinarului cuplu au fost familia lui Dumitru Sechelariu, fost primar al Bacaului si nas de botez al miresei, si familia Vasile Ciobanu din Onesti.

Primarul Serban, ofiter de stare civila la nunta fetei lui
Tinerii insuratei au descins la biserica dintr-o limuzina de 12 metri. Adi Serban si-a condus fata la altar cu lacrimi in ochi. Primarul din Slanic Moldova a efectuat si cununia civila, in biserica. Ceremonia religioasa a fost oficiata la biserica Sfintul Ilie din Slanic Moldova, de un sobor din cinci preoti, condusi de preasfintitul Ioachim Bacauanul, arhiereu-vicar al Episocopiei Romanului. El a oferit la finalul slujbei o Biblie tinerei familii.
Petrecere la „Trotus”
Petrecerea a avut loc la hotelul „Trotus” din Onesti. „Am vrut ceva mai intim, nu am vrut multa lume si de aceea au fost invitati prietenii de suflet, apropiati. Au fost in jur de 150 de invitati”, a spus socrul mic. Oaspetii au fost asteptati la intrare de miri si de nasi si au inchinat o cupa de sampanie Dom Perignon. Atmosfera a fost sustinuta de Andra, Heaven, Alin Oprea, Ovidiu Komornic si Aurel Moldoveanu. Printre invitati au putut fi vazuti si vedetele Local Kombat: Nicu Dascalu si Ionut Iftimoaie cu sotia. Marele absent a fost miliardarul Stati, unchiul mirelui, plecat in Africa.
Meniu de 20 de milioane de lei
Meniul oferit invitatilor a fost demn de o nunta mare, fie ea si fara dar. Asta nu inseamna ca au lipsit cadourile. Organizatorii spun ca meniul s-a ridicat la 20 de milioane de lei vechi. Nuntasii s-au ospatat cu salata mediteraneana, diferite preparate din peste, precum somonul, salau, languste, dar si muschi de vita cu sos gorgonzola, cotlet spaniol cu ananas si struguri. De pe mesele invitatilor nu au lipsit platourile cu fructe, iar la desert s-a oferit tiramisu glace, fructe in rom cu brinza de capra. Totul a fost stropit cu vin si tarie din belsug.
Fara voiaj de nunta
Tinara familie Gidilica va locui la Slanic Moldova. Dupa fericitul eveniment au ramas acasa sa isi puna la punct noul domiciliu. „Nu au plecat in luna de miere. Probabil vor pleca in aceasta vara, unde se vor hotari. Deocamdata mai au treburi de rezolvat”, a mai povestit socrul mic. Primarul din Slanic Moldova a mai spus ca nu le-a facut un cadou special copiilor. „Nunta a fost cadoul meu si al parintilor mirelui. Nu le-am luat altceva, mai ales ca nunta a fost fara dar”, a precizat Adi Serban.

sursa: Ziarul de Bacau
foto: cancan

Be the first to comment on "Nunta anului pe Valea Trotusului: Adi Serban si-a maritat fiica"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*