Zilele Orasului Slanic Moldova 2004


Primaria orasului Slanic Moldova si Casa de Cultura au organizat in perioada 20-25 iulie, a XIV-a editie a festivalului „Zilele Slanicului”.

Manifestarile au fost deschise marti, 20 iulie cu slujba religioasa in cinstea Sfantului Ilie la biserica ortodoxa din parcul statiunii. Zi de zi au urmat apoi diferite programe muzical-distractive, concursuri de desene pe asfalt, de biciclete, intreceri sportive s.a.

Vineri seara, sarbatoarea a fost tulburata de aparitia „tarabagiilor”, care s-au instalat in masa pe baza sportiva din statiune. A fost nevoie de interventia promta si „in forta” a jandarmilor care, in scurt timp i-a expediat pe nepoftiti la Targu Ocna.

Sambata, inca de la primele ore ale diminetii, statiunea a fost invadata de sute de sportivi din tara si strainatate pentru a participa la Festivitatea Sportiva Internationala a Slanicului. Daca pana acum prezenta slanicenilor a fost destul de anemica, sambata seara a avut loc o adevarata explozie a populatiei. Turisti si localnici deopotriva s-au ghiftuit cu mici si bere din belsug dupa care au cantat si au dansat pe ritmuri populare (Laura Lavric, Benone Sinulescu), dance (S.M.S., Candy, Alin, Andreea Balan) sau manele (Daniel@ si Liviu Guta). De o mare priza la public s-a bucurat si indragitul Florin Petrescu alias Axinte de la Vacanta Mare precum si actorii proaspatului teatru „Slanic”.

Nesfarsitele focuri de artificii au punctat duminica seara poate cea mai reusita editie a unui festival ce isi castiga astfel continuitatea. Pe buna dreptate, zilele acestea Slanicul si-a recapatat vitalitatea de altadata.

Be the first to comment on "Zilele Orasului Slanic Moldova 2004"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*