Ieșire la Oțeleni


Luni, 26 iulie, a doua zi de hram, parintele paroh Petru Besleaga i-a facut o vizita fratelui sau Ion, paroh de Oteleni, dar nu singur: insotit de coristi; peste o suta de tineri si copii.

Pe langa scopul recreativ, excursia a avut si unul constructiv. Corul a cantat la liturghia solemna de la ora 11, concelebrata de numerosi preoti din zona. O mica problema tehnica -lipsa curentului electric- nu i-a impiedicat pe coristi sa cante „ca la carte” dupa programul de hram. La sfarsitul sfintei liturghii, pr. Ion Besleaga le-a multumit „bravilor” copii si tineri ciresoieni pentru „concertul” sustinut.

Dupa-amiaza, conform zicalei „dupa munca si rasplata”, coristii au fost invitati sa se infrupte cu sarmale „otelite” cum spunea cineva in gluma, dupa care fiecare a avut program liber-ales. Unii au vizitat monumentul eroilor, iar altii s-au relaxat plimbandu-se cu caruselul sau invartindu-se in scrinciobul din centrul satului.

Pe drumul de intoarcere s-a cantat la chitara si s-a recitat sfantul rozariu. Excursia a luat sfarsit la ora 20:00 cand autocarele au ajuns in Ciresoaia.

Be the first to comment on "Ieșire la Oțeleni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*