Prima Sfântă Împărtășanie – «Doamne pe mine mă chemi?»


Duminică, 22 mai 2016, în parohia noastră a fost sărbătoare mare pentru cei 23 de copii care l-au primit pentru prima oară pe Isus în inima lor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

După un timp de pregătire dorința lor s-a împlinit, căci în cadrul liturghiei de la ora 10.00 acești copii au avut bucuria de a-l simți pe Isus prezent în viața lor, primindu-l în inimă. Nu a fost o zi oarecare, a spus unul dintre ei, căci iubirea lui Dumnezeu, L-a făcut  să fie cât mai aproape de om ca să-l ajute , să-l întărească și să-l hrănească dăruindu-ne Trupul și sângele său ca hrană.

La predică părintele paroh Dascălu Marian, după ce a subliniat și le-a vorbit de marele mister al Sfintei Treimi și al Sfintei Euharistii, a explicat tabloul ales pentru acest an CHEMAREA LUI LEVI. A scos în evidență faptul că fiecare creștin este chemat să răspundă la chemarea lui Dumnezeu . Toți copiii și-au îndreptat mâna spre propria inimă spunând asemenea lui Levi  «Doamne pe mine mă chemi?»  Prin această întrebare fiecare copil a înțeles că, este chemat să fie un mic apostol a lui Isus.

 

 

Be the first to comment on "Prima Sfântă Împărtășanie – «Doamne pe mine mă chemi?»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*