A început un nou an catehetic


Într-o atmosferă de sărbătoare, s-a deschis sâmbătă, 27 septembrie, cateheza pentru copiii satului nostru. Fiind prima zi de cateheză, copiii au participat la un program de dansuri şi jocuri, amintindu-şi un pic şi de perioada de campus, atât de plăcută pentru toţi. Au fost câteva ore plăcute petrecute împreună în preajma bisericii, încununate la sfârşit de premii şi dulciuri.

Cei de la clasa I au putut participa pentru prima dată la cateheză şi, cu această ocazie, le urăm bun venit. Deasemenea, cei de la clasa a treia, s-au înscris pentru pregătirea la prima sfântă împărtăşanie, care este un moment deosebit pentru fiecare copil al comunităţii noastre.

Tuturor copiilor le dorim un an catehetic rodnic, perseverenţă şi statornicie, dat fiind că momentul catehetic de fiecare sâmbătă îşi propune să ajute nu doar la o simplă informare (acesta fiind scopul orei de religie), ci la o formare a caracterului viitorilor creştini de bază ai comunităţii noastre. Sperăm să ne bucurăm şi de susţinerea părinţilor care să-i îndrume pe aceşti copii la momentul catehetic. Nu uităm nici faptul că avem nevoie de ajutorul surorilor şi al cateheţilor, cărora le mulţumim pe această cale pentru efortul lor. (pr. Marian Dascălu)

Be the first to comment on "A început un nou an catehetic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*