Vizita unui misionar la Școala din Cireșoaia


Joi, 16.01.2014 am avut deosebita bucurie să avem in mijlocul nostru un misionar din Kenia, părintele Isidor Mârt, care a acceptat invitația noastră cu bucurie. Ne-am rugat impreună rugăciunea Tatăl nostru, părintele Isidor a recitat rugăciuea in limba acelui trib African, iar noi în limba română.

 

Copiii, la școală au ascultat cu atenție experiențele trăite de părintele, in acea lume uitată de civilizație, au vizionat fotografii si filmulețe cu activităti animate și organizate de misionari. Cu câtă dragoste și dăruire îi ajută misionarii pe acei oameni care la rândul lor locuitorii africani i-au primit si au acceptat schimbarea și evanghelizarea. Este de necrezut că și la această oră sunt milioane de oameni care nu sunt botezați, iar când acele persoane au văzut și experimentat iubirea lui Cristos iși doreau să primească botezul și să se angajeze la rândul lor in misiunea lăsată de Isus, chiar unii tineri  africani au imbrătisat seminarul pentru a deveni preoți.

Părintele le-a mulțumit copiilor pentru generozitate, i-a asigurat că darul lor a făcut mult bine acelor oameni mult mai săraci decât ei, de asemenea copiii africani au beneficiat de medicamente, școli și alimente. Copiii noștri au promis că ii vor insoti pe acei copii cu rugaciunile lor și, bineințeles vor pune pentru ei și un bănuț din economiile lor, pentru a avea o viață mai bună, astfel devenind și ei mici misionari.

Be the first to comment on "Vizita unui misionar la Școala din Cireșoaia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*