Sărbătoarea Familiilor în comunitatea noastră


De la ziua căsătoriei au trecut mulți ani. Farmecul și încântarea de început au dispărut, acum familia a ajuns la o nouă etapă în care timpul visurilor a trecut, iar viața nu mai este atât de roz. Cunoașterea reciprocă, dificultățile vieții – problemele financiare, neînțelegerile i-au adus pe cei doi, soț și soție în pragul unei noi etape, cea a maturizării. Bărbatul și femeia au renunțat la competiție în favoarea completării.

Au ajuns să experimenteze frumusețea și bucuria vieții de familie expunându-se spre excelență și desăvârșire. De aceea apar momente în care trebuie să ne aplecăm asupra acestor aspecte, să fim recunoscători și să cinstim instituția în care ne-am născut și am crescut: Familia.

Un astfel de moment a avut loc și in comunitatea noastră, duminică, 17 noiembrie 2013 când în cadrul liturghiei de la ora 11 s-a sărbătorit familia; trei cupluri care au împlinit o sumă rotundă de când și-au unit destinele in fața Domnului bucurându-se de o atenție specială. A fost o atmosferă sărbătorească, solemnă, deosebită în care, în egală măsură credincioșii s-au rugat și au adus mulțumiri Bunului Dumnezeu pentru toate harurile primite, mai ales în această zi binecuvântată.

Be the first to comment on "Sărbătoarea Familiilor în comunitatea noastră"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*