Campus 2011- Pescărușul Jonathan


A mai trecut o vară distractivă in Cireșoaia.  Iată că, mai mult decât ne-am așteptat, aproximativ 250 persoane am petrecut impreună, in perioada 1 – 12 august, un campus de neuitat. Cei 40 de animatori am lucrat cu multă dăruire și sperăm că am reușit să-i facem pe copii sa simtă că sunt egali și că sunt inconjurați doar de prieteni.

Ajutați de tema campusului, „Pescărușul Jonathan”, ne-am bucurat că am avut ocazia să invățăm lucruri noi și să ne apropiem de Domnul. Insoțindu-l pe Pescărușul Jonathan, am descoperit în această ”Vară impreună” că și noi putem să aspirăm la ceva mai important in viață decât a câștiga puncte pentru echipă, a ne face noi prieteni, sau a ne distra.

Campusul a fost posibil și mulțumită parintelui paroh Marian Dascălu, care, deși este in primul an de pastorație la noi, a acceptat să aibă loc această activitate, ba chiar a avut grija sa nu ne lipsească nimic, s-a implicat in unele activități, susținandu-ne la rugăciune, laboratoare și intâlnirile de dimineață si după-amiază cu animatorii.

Surorile Providenței, ca in fiecare an, ne-au călăuzit pașii cu multă dăruire și intelegere. Le mulțumim pentru că, urmandu-le exemplul, putem crește de la an la an, slujindu-ne unii pe alții.Le mulțumim foarte mult și animatorilor italieni, care anul acesta chiar dacă nu ne-au onorat cu prezența, ne-au fost de mare ajutor, oferindu-ne tricourile pentru copii si animatori, precum si materialele necesare pentru laboratoare.

Ne bucurăm că ne-am imbogățit spiritual in această perioadă, am avut ocazia de a ne face noi prieteni și de a cunoaște și invăța multe lucruri noi unii de la ceilalți.
Mulțumim Domnului că ne-a dat ocazia să facem din această perioadă o amintire care sperăm să ne motiveze și să ne amintească să Zburăm cât mai sus, inaintând spre Cer, până vom ajunge la prietenul nostru, Isus!

Georgiana Birtea

Be the first to comment on "Campus 2011- Pescărușul Jonathan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*